torsdag 28 maj 2009

Dåligt väder=dåligt humör

Jag går och lägger mig i tid nu förtiden. I hopp om att mina ögon och min kropp ska vara sugna på att gå upp ur min sköna säng och pallra mig till skolan. Men trots min tidiga sängläggning är jag trött. Och dagen väder gör det inte lättare direkt.. Regn, regn, regn. Den ända possitiva saken med dagen är att jag har myskläder på mig och absolut inget smink, så underbart en sådan här grå och tråkig dag.
Jag har varit väldigt dålig på uppdatering den här veckan men jag har haft så mycket i huvudet. Massa prov och en redovisning. Man kunde ju tro att det skulle lugna ner sig i plugget nu när vi närmar oss skolavslutningen men icke sa nicke! Alla lärare bombar oss nu och jag måste säga att jag saknar den gamla goda tiden på Viksäng nu. Eller vad säger du Paulina?
Just för tillfället sitter jag i datasalen. Den är helt fullproppad med männikor men jag sitter i min egna lilla värld. Jag är trött idag, som sagt. Skoldagen är till min förtjusning kort idag, jag tar 1 bussen hem. Väl hemma kommer jag gosa ner mig i våran nya enorma soffa och slå på en film. Längtar!
Btw måste bara säga att helgen i stugan med Adam blev helt underbar. Om du läser det här så vill jag bara passa på att säga en sak. Jag har sagt det förr men det kan inte bli för mycket.
Jag älskar dig mest av allt!
http://www.youtube.com/watch?v=k8vkjUB5pmM

1 kommentar:

Paulina sa...

helt rätttttttt