söndag 20 december 2009

Jag tror knappt mina ögon..eller fingrar för den delen. Jag har kännt nägot slags sug att skriva igen, men på något sätt har jag hållit mig i styr. Tills nu.
Jag saknar min blogg. Om folk läser den eller inte bryr jag mig faktiskt inte så mycket om. Jag menar, hur intressant kan mitt liv vara? Egentligen inte mer intressant än någon annas liv. För alla är värda lika mycket det försöker nästan alla vuxna trycka i oss. Men är det verkligen så?
Nej! skulle jag vilja säga. Kändisar som bloggar får tusen läsare no matter what. Spelar ingen roll om dem skriver om de mest vardagliga saker som alla vi "vanliga männiksor gör". Det blir helt plötsligt så jävla intressant. Men det kanske bara är min åsikt. Alla har sina egna värderingar. Det är vad du själv tycker som spelar roll.
Så, nu tänkte jag skriva lite om mitt tråkiga, oglamorösa liv trots allt.

Det är den 20:e december idag. Snart har ännu ett helt år gått och jag undrar samtidigt som jag blir förskrackt över vart detta år nu tagit vägen. Har jag gjort något fantastiskt och underbart eller har mina dagar varit lika grå som den gråaste höstdag?
Nej riktigt så illa är det faktiskt inte. Jag är ganska nöjd med mitt år. För det är ingen idé att sitta här och ha ångest över det som varit, för det kommer aldrig åter. Den största "förändringen" om man säger är nog att jag gått från att vara singel till att vara tokkär i min pojkvän Adam. Yepp, still going strong. (9 månader nu på tisdag faktiskt) Och han har gjort mitt liv underbart dom senaste månaderna. Grädden på moset ni vet!
Annars har jag nog inte åstakommit några större hjältedåd eller så. Fick ett lite surt VG i Företagsekonomi A nu till jul. Ett MVG sitter aldrig fel men VG fick duga ändå.
Nutid nu då. Just nu sitter jag hemma och funderar på vad jag ska göra nu. Det är ju trots allt 4:e advent dagen till ära så jag ska försöka knåpa ihop lite knäck eller julgodis. 4 dagar kvar till julafton och jag längtar inte så mycket. Vill bara att julen ska bli klart så nyår väntar. För de, blir däremot något väldigt intressant att skriva om!
Ha de bäst så länge så hoppas jag att vi hörs imorgon.
"Lev ditt eget liv för du kommer dö din egen död"

Inga kommentarer: