tisdag 24 augusti 2010

Första riktigt skoldagen

Jag har sett fram emot skolan. Igår var jag nere ev sväng på stan med Sanna och Johanna och inhandlade en ny kalender(kan inte leva utan en sådan) Och en ny, stor antekningsbok! Riktigt peppad oh redo för skolan var jag.
Dessvärre blev det inte mycket skola för min del denna gråa dag. Vaknade av att mamma släpper bomben att jag är en timme sen. Har försovit mig i en hel timme! Panik i drömfabriken så jag springer ner för att duscha men hinner inte längre än till en spegel förns jag inser att jag är blodröd i ögonen. Jahapp, ögoninflammation och ingen skola.
Fik tid hos doktorn idag kl 10.30 men som vanligt måste Herrgärdet alltid tänja liiite på tiderna så kl 10.45 fick jag komma in till farbror doktor. Öroninflammation-check, ögoninflammation-check, halsinfektion-check. Penicilin i 10 dagar plus ögon&örondroppar. Man kan inte alltid ha det bra eller hur?
Trots att jag är hemma och är sjuk så har jag saker som måste göras! Tillexempel så MÅSTE jag ner till körskolan dagen till ära för min sista körlektion innan uppkörning är nämligen idag! Jag börjar bli nervös för uppkörningen nu. Riktigt nervös. Teorin är det lugnt med, den vet jag att jag kommer klara. Vi får se hur det går. Ska plugga och köra så mycket som möjligt den här veckan!
Nu måste jag dra mig till körskolan. Hoppas Du håller dig frisk och kry nu när hösten börja närma sig.

1 kommentar:

Anonym sa...

sjukt osoft!