söndag 14 december 2008

Hejsansvejsan alla glada. Jag har verkligen ångest pga. min dåliga uppdatering, men jag har haft bättre för mig. Och de är väl bra?
Sist jag uppdaterade va i tisdags så jag kör väl en snabbgenom gång nu.

Onsdag. Oj nu får jag hjärn släpp också. Det var så länge sen.. Men jag förmodar att de vart skola och träna för min del. Kommer inte ihåg nå mer.

Torsdag. Hatar torsdagar. Ni vet nog varför vid det här laget. Efter skolan drog jag iaf hem till pappa. Dom har fått riktigt fint hemma nu! Allt förutom mitt rum är klart, hm.. Men men de är väl bara hoppas de blir klart snart. Anyway jag spenderade tid med mina små bebisar tills dom skulle sussa. Sen träffa jag lina en stund sen gick jag hem till viktor<3

Fredag. Vaknade äckligt tidigt. Klockan 05.15 ringde min klocka, jag trodde de var ett skämt. Kämpade mig upp och trodde de va lugnt med tiden. Fem över 6 började jag käka o bussen gick kvart över. Stressad.se. haha va dålig. Annedningen till att jag åkte så tidigt till skolan var för de va lucia i domkyrkan. Var bara tvungen att titta! Det var väl inget direkt att hänga i julgran, men jag kom i riktig julstämmning iaf. Efter skolan åkte jag hem till farmor o farfar och dog. Sov i flera timmar tills vi skulle käka. Efter maten åkte jag till lina o vi kollade på idol när kevin vann! Han är superduper bra! Tro mig, vi vart otroligt glada. Sen vid 12 kom jag hem o sussade.

Lördag. Vaknade tidigt och fick skjus ner till akademibokhandeln, ska jobba där nu fram tills jul o så in julklappar. Jobbade 11-16. Man tror säkert inte de är jobbigt men det är chockande hur trött man blir. Conny hämtade mig och vi åkte hem. PÅ kvällen träffade jag lina o johanna. Vi drog ner på stan o fikade sen hem till lina igen. Va helt dött överallt. Torra västerås. Sen åkte jag, mamma o conny hem tsm. Puss på mina bebisar.

Söndag. Upp tidigt återigen. SUCK. Jobba idag 12.30-15.30. Helt slut och när jag kom hem dog jag återigen i min säng. Vaknade med feber och nu kan jag knappt gå. Har fått en inflammerad böld i nedre ljumsken. Låter vidrigt och de är precis vad de är. Ska ringa till sjukhuset imornbitti och kommer förmodligen få komma dit och göra ett mindreingrepp. Huh. Men nu är jag så otroligt trött så jag ska ta ännu en alvedon och sussa. Blir nog ingen skola imorn. YEEEESS. För skönt. Pusshejpådig:)

ve<3>/Madeleine

Inga kommentarer: